Beveiliging van industriƫle netwerken

Awareness / Onderzoek / Opleiding

Informatie

Ons aanbod

We kunnen een aantal zaken aanbieden om uw organisatie bij te staan of te begeleiden:

Awareness
De eerste en belangrijkste zaak bij security is het aanbrengen van een bewustzijn bij de mensen die dagdagelijks met deze systemen werken. Hiervoor organiseren wij geregeld gratis dagsessies. Na afspraak kan dit ook bij bedrijven ter plaatse. Meer informatie hier.

Opleiding
Naast awareness worden ook opleidingen georganiseerd. Deze kunnen zowel in de XiaK labo's plaatsvinden als op locatie. Eventueel verspreid over een aantal dagen. Meer informatie op xiak.be

Onderzoek
Wenst u iets uitgezocht? Is uw nieuwe project voldoende beveiligd? Hebt u hulp nodig om beveiliging op maat toe te passen of een bestaande oplossing te (pen)testen? Contacteer ons gerust. Sinds kort houden we een blog bij omtrent onze bevindingen: www.insecurity.be/blog

Bekijk onze recentste nieuwsbrief via www.insecurity.be/newsletter

Onze demokoffers

Omdat het demonstreren en onderzoeken in productieomgevingen niet ideaal is, werden een aantal demokoffers gemaakt die bovendien transporteerbaar zijn.

Deze kunnen worden ingezet voor:

  • Onderzoeken van case study's zoals bijvoorbeeld een nieuwe setup of programmatie
  • Demonstraties van nieuwe en oude kwetsbaarheden
  • Awareness sessies, zowel in het XiaK labo als op locatie

Tetra Project (Verboten)

Het industrieel onderzoek is een rechtstreeks gevolg van een Tetra Project in de periode van 2015 tot begin 2017. Alle onderzoeksresultaten van dit onderzoek zijn te raadplegen via de project pagina.
Verdere resultaten van dit project zijn o.a.

  • Een brochure, die als doel heeft een inleiding te zijn op industriĆ«le beveiliging, download deze hier.
  • Een checklist website, die als doel heeft om op eenvoudige wijze apparaten in uw omgeving te controleren op technische best practices: checklist.xiak.be.